Minttusuklaajäätelöstä se lähti

0
Jääteläkioski avasi sittenkin luukkunsa Koskella. Päivi Koskelin-Luhtala ja Henna Lehti toivottavat kaikki tervetulleiksi jäätelölle.
Jääteläkioski avasi sittenkin luukkunsa Koskella. Päivi Koskelin-Luhtala ja Henna Lehti toivottavat kaikki tervetulleiksi jäätelölle.
Jääteläkioski avasi sittenkin luukkunsa Koskella. Päivi Koskelin-Luhtala ja Henna Lehti toivottavat kaikki tervetulleiksi jäätelölle.

KOSKI. –Muistan sen tunteen lapsuudestani, kun sain maistaa kioskista ostettua minttusuklaapuikkoa. Isäni antoi minulle silloin pari markkaa, jolla sain käydä hakemassa kioskista jäätelön. Jäätelökioskilta haettu jäätelö maistuu ihan erilaiselta kuin kaupasta ostettu, Kosken torille noin viikko siitten jäätelökioskin avannut Päivi Koskelin-Luhtala muistelee uudesta aluevaltauksestaan kertoessaan.

Kauneushoitola Harmonicaa Koskella pyörittävän Koskelin-Luhtalan poika Valtteri, 6, ihmetteli alkukesästä suljettuna pysyvää kioskia. Myös Koskelin-Luhtala alkoi odottaa kioskin aukeamista. Lopulta nainen kuuli, etteivät kioskin luukut tänä kesänä aukeaisikaan.

Nainen laittoi tuulemaan. Kylälle tarvittiin jäätelökioski.


Lue lisää 17.7.2015 lehdestä