Rahkion kyläyhdistyksen leikkikenttä muuttaa Kakarlammelle

0
Leikkikenttä siirretään Kakarlammelle Rahkion kyläyhdistyksen voimin. Liukumäen ohella myös muun muassa leikkimökki, keinu ja keinulauta siirretään uuteen paikkaan. Kuva: Nelly Rauhala
Leikkikenttä siirretään Kakarlammelle Rahkion kyläyhdistyksen voimin. Liukumäen ohella myös muun muassa leikkimökki, keinu ja keinulauta siirretään uuteen paikkaan. Kuva: Nelly Rauhala
Leikkikenttä siirretään Kakarlammelle Rahkion kyläyhdistyksen voimin. Liukumäen ohella myös muun muassa leikkimökki, keinu ja keinulauta siirretään uuteen paikkaan. Kuva: Nelly Rauhala

PÖYTYÄ/Rahkio. Rahkion kyläyhdistyksen leikkikenttä siirrettiin viime viikolla entiseltä Rahkion koululta uuteen paikkaansa Kakarlammelle. Pöytyän kunnan myytyä koulun yksityiselle henkilölle, oli leikkikenttä siirrettävä pois koulun pihapiiristä.
–Vaikka mietimme ensin huutokauppaavamme leikkikentän välineistön, päädyimme kuitenkin siirtämään sen, koska 12 vuotta sitten entiset kyläläiset tekivät suuren työn hakiessaan EU:lta rahaa leikkikenttää varten. Saimme sitten siirtoon kunnalta avustuksen ja luvan viedä leikkivälineet kunnan maalle Kakarlammelle, Päivi Ollonen Rahkion kyläyhdistyksestä selvittää.
Leikkikenttä siirretään ja pystytetään kyläläisten voimin Kakarlammen saunan takana olevan heinäladon viereen. Leikkikentän viereen muuttaa myös kyläyhdistyksen kota. Kyläyhdistys aikoo lisäksi kunnostaa leikkivälineistön maalaten.

Lue lisää 28.7.2015 lehdestä