Janina Kumlander kisaa mallikilpailussa Salossa ja Forssassa

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Pöytyäläinen Janina Kumlander,19, kisaa sekä Salon Kesäkissa 2015 että Miss Forssa -tittelistä.

Tänään torstaina 13.8. Kumlander nähdään Salon Kesäkissa -kilpailun semifinaalissa Bar Ipanemassa Salossa yhdessä yhdeksän muun ehdokkaan kanssa. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Antti Jouppila ja Piia Rautio. Tapahtuman Facebook -sivulla olevalla yleisöäänestyksellä voi vaikuttaa kilpailun lopputulokseen. Kilpailun järjestävät Angelic Showgirls ja Loisto-Viihdepalvelut Oy. Salon Kesäkissa 2015 kruunataan kilpailun finaalissa elokuun lopulla.

Miss Forssa -kilpailu huipentuu perjantaina 14.8. Bar54:ssä Forssassa. Kolmatta kertaa järjestettävän mallikilpailun järjestää Piia Rautio. Kilpailun kymmenestä finalistista Miss Forssaksi kruunataan tyttö, jonka valitsevat tuomaristossa istuvat Scandinavian Hunks Jucci Hellström, Mr. Finland-ohjelman Iiro Hokka, Body Actionin Matias Kari ja Huippumalli haussa -ohjelmassa kilpaillut Vilma Karjalainen. Myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa voittajaan yleisöäänestyksellä, joka tapahtuu osoitteessa: facebook.com/MissForssaMallikilpailu.

Miss Forssa palkitaan yhteistyökumppaneiden tuote- ja lahjakorttipalkinnoilla sekä vuoden sopimuksella Raution Angelic Showgirls -pr-toimistoon.