Oripään talous tasaantumassa

0
Valtuusto kokoontui tavanomaista harvalukuisempana. Kokouksesta puuttui viisi valtuutettua ja heistä vain yksi oli saanut paikalle varajäsenen.
Valtuusto kokoontui tavanomaista harvalukuisempana. Kokouksesta puuttui viisi valtuutettua ja heistä vain yksi oli saanut paikalle varajäsenen.
Valtuusto kokoontui tavanomaista harvalukuisempana. Kokouksesta puuttui viisi valtuutettua ja heistä vain yksi oli saanut paikalle varajäsenen.

ORIPÄÄ. Edellisessä kokouksessa jopa puolen miljoonan euron alijäämällä peloteltu Oripään valtuusto sai maanantaina hyviä uutisia, sillä viime vuonna ja alkuvuodesta rajusti kasvaneet terveydenhuollon menot ovat touko-kesäkuussa tasaantuneet.

–Näillä näkymin erikoissairaanhoidon menot  ylittyvät  tänä vuonna noin 100 000 eurolla ja jos viime kuukausien tahti jatkuu, voi olla, että menot pysyvät budjetissa, selvitti kunnanjohtaja Pekka Paju.

Muiden kuin terveydenhoitomenojen osalta menokehitys on ollut talousarvion raamien mukaista. Paju tosin ennakoi tulopuolelle alitusta, koska vedenmyyntitulot ovat pienentyneet. Tämän vuoden kesäkuussa veden myynti jäi noin neljänneksen viime vuoden vastaavaa aikaa pienemmäksi.

 

Lue lisää 21.08.2015 lehdestä