Oripään seurakunnalle uudet nettisivut

0

ORIPÄÄ. Oripään seurakunta on avannut uudet internetsivunsa osoitteessa. Sivut korvaavat noin puolitoista vuotta käytössä olleen ja alunperinkin väliaikaiseksi tarkoitetun nettisivun, jonne pääsi Oripään kunnan sivujen kautta.

Oripään vt. kirkkoherra Irina Kaukinen kertoo uusien sivujen olevan huomattavasti aikaisempaa monipuolisemmat.
Seurakunnan yhteystietoihin, eri työmuotoihin ja seurakunnallisiin tapahtumiin tutustumisen lisäksi sivujen kautta voi esimerkiksi ilmoittautua vapaaehtoiseksi tai jättää esirukouspyynnön. Sivuilla esitellään seurakunnan työntekijät ja kerrotaan myös sen tiloista ja niiden vuokrista.

–Näillä sivuilla on myös runsaasti yleiskirkollista tietoa kuten kirkollisia uutisia ja perhejuhliin liittyviä osioita. Sivulta on myös linkki kirkkochattiin sekä sivulle, jolta voi tilata virkatodistuksen, Irina Kaukinen kertoo.

Sivut löytyvät osoitteesta www.oripaanseurakunta.fi