Kosken päiväkoti tahtoo pois ahtaasta neuvolasta

0
Ei näitä täältä saa, vaikka kuinka yritetään! Matias Kupi ja Matilda Nummela esittelevät oman ryhmänsä eteisen toiminnallisia heikkouksia, joista liian korkealla sijaitsevat vaatenaulakot ovat vain yksi.
Ei näitä täältä saa, vaikka kuinka yritetään!  Matias Kupi ja  Matilda Nummela esittelevät oman ryhmänsä eteisen toiminnallisia heikkouksia, joista liian korkealla sijaitsevat vaatenaulakot ovat vain yksi.
Ei näitä täältä saa, vaikka kuinka yritetään! Matias Kupi ja Matilda Nummela esittelevät oman ryhmänsä eteisen toiminnallisia heikkouksia, joista liian korkealla sijaitsevat vaatenaulakot ovat vain yksi.

KOSKI. Kosken päiväkoti toimii tiloissa, joista osa on vanhaa neuvolaa ja osa entisiä asuntoja. Isompien lasten päiväunihuoneessa mahtuu hädin tuskin kulkemaan ja pienten päikkäritilassa osa lapsista kärsii aivan korvan juuressa olevasta ilmastoinnista.

–Tilat ovat ahtaat ja sokkeloiset. Lisäksi esimerkiksi henkilökunnan sosiaalitilat puuttuvat käytännössä kokonaan, selvittää varhaiskasvatusjohtaja Piritta Sihvonen.

Lastentarhanopettajilla on päiväkodissa myös toimistotöitä. Pienten ryhmän toimistotilana toimii keittiön pöydän kulma. Työtasoksi käyvät pakastimen kansi ja styroxlaatikot, joissa ryhmän ruoka tuodaan.

Henkilökunnan haaveena on uudet asianmukaiset päiväkotitilat. Kosken kunnanhallitus ennättikin jo suhtautua suopeasti päiväkodin rakentamiseen. Kunnanvaltuusto päättää ensi vuoden talousarvion käsittelyn yhteydessä, tuleeko varhaiskasvatuksen hartaasti toivomasta uudesta päiväkodista totta jo parin vuoden sisällä.

Lue lisää 27.10.2017 lehdestä