Makean ja suolaisen yhdistelmä jyräsi patukkatestissä

0
Fazerin uudet patukat ovat kaikki syötäviä, mutta ykkönen on karamellin, merisuolan ja maitosuklaan yhdistelmä.
Fazerin uudet patukat ovat kaikki syötäviä, mutta ykkönen on karamellin, merisuolan ja maitosuklaan yhdistelmä.
Fazerin uudet patukat ovat kaikki syötäviä, mutta ykkönen on karamellin, merisuolan ja maitosuklaan yhdistelmä.

Fazerin tehtaat ovat tuoneet kauppoihin mitä mahtavimpia uutuuspatukoita nuortenkin makunystyröitä miellyttämään, joten Smash otti ja päätti testata ne.

Karamellia, merisuolaa ja maitosuklaata
Ensivaikutelma patukasta oli hyvä. Karamellin maku tuo kivaa lisää maitosuklaan kanssa, mutta suolaisuus kumoaa patukan äkkimakeuden. Merisuola tekee hyvää yhteistyötä karamellin kanssa. Suklaapatukka on myös kivan pehmeä rapeine karamelleineen ja merisuolineen. Olen tyytyväinen kokonaisuuteen.
* * * *

Mansikkaa, vadelmaa ja valkoista ja tummaa maitosuklaata
Mukavaa raikkautta tuovat mansikka ja vadelma ovat erityinen lisä vaalean suklaan kanssa. Syödessä ei ehkä erota maitosuklaata, mutta sen ei ehkä kuulu olla pääosassa tässä patukassa. Tuntuu kuitenkin, että maku on melko tuttu, eikä patukka vaikuttanut uutuudelta.
* *

Chiliä, riisimuroja ja maitosuklaata
Chili arvelutti hieman, mutta maku ei ollut niin tulinen kuin voisi olettaa. Pieni tulisuus kuitenkin tuntui suussa kaiken riisimurojen tuoman rapeuden ja suklaanmaun jälkeen. Olisin odottanut ehkä hieman enemmän chilin antavaa pontevuutta, mutta se jäi melko vähäiseksi. Riisimurojen tuoma rapeus oli kiva lisä melko raskaaseen maitosuklaaseen.
* * *
(E.P.)

 
Arvosteluasteikko:
* * * * *  mahtava
* * * *   hyvä
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos on kamala makeannälkä
*  ei kannata maistaa, vaikka olisi kamala makeannälkä