Pöytyä kahmi Varsinais-Suomen pesäpallopalkintoja

0

PÖYTYÄ. Pöytyän Urheilijat loisti Varsinais-Suomen Pesiksen kauden parhaitten palkitsemistilaisuudessa. Varsinais-Suomen vuoden pesistekona palkittiin Pöytyän ja Loimaan yhteistyö. Pöytyän Urheilijoiden Ykköspesisjoukkueen Roni Wahl palkittiin vuoden miespelaajana. Vuoden C-tyttöjuniorina puolestaan palkittiin Pöytyän Urheilijoiden Sanni Kyläpekka.

Palkintoja ropisi myös muille joukkueille: naispelaajana palkittiin Mynämäen Vesan Maria Kitola, C-poikajuniorina Turku-Pesiksen Rasmus Herrala, juniorivetäjänä Loimaan Palloilijoitten Junioripesiksen Janne Riikonen ja Turku-Pesiksen Petri Hännikäinen, seura-aktiivina Jokioisten Koetuksen Petri Lehtonen, tuomarina Loimaan Matti Lähteenmäki,  tyttönuorisotuomarina Raision Miina Hannula, poikanuorisotuomarina Mynämäen Janne Lehto, pesäpallon edistäjänä Laitilan kaupunki ja vuoden kunniateon tittelin sai Laitilan alueleiri.