Taru Hockey taipui viime hetkillä

0
Chiefs heräsi kolmannessa erässä ja moukaroi viisi maalia Taru Hockeyn verkkoon. Kuva: Markku Pönni
Chiefs heräsi kolmannessa erässä ja moukaroi viisi maalia Taru Hockeyn verkkoon. Kuva: Markku Pönni
Chiefs heräsi kolmannessa erässä ja moukaroi viisi maalia Taru Hockeyn verkkoon. Kuva: Markku Pönni

TURKU. Taru Hockey hävisi vierasottelun viime sunnuntaina turkulaiselle Chiefsille numeroin 6–5. Todellinen trilleri ratkesi isäntien hurjaan viimeisen erän kiriin. Selkeästi paremmin pelannut hirvilauma oli saanut riveihinsä tuttuja vahvistuksia, sillä paidan pukivat ylleen pitkästä aikaa myös Jussi Ojanen ja Tomi Ojala sekä Loimaalta lainapelaajana tullut Kustaa Siikarla.

Ensimmäisessä kahdessa erässä hirvilauma nakutteli maaleja kuin hurmoksessa. Vielä kolmannen erän alussa lukemat olivat TarUn hyväksi 1–5. Mutta erän lopusta muodostui kuin kopio eräästä tunnetusta Suomi–Ruotsi -MM-ottelusta: isännät iskivät maalin toisensa jälkeen ja maaliero kaventui uhkaavasti. Neljä minuuttia ennen loppua isännät nousivat lopulta tasoihin ja vain kaksi minuuttia ennen loppua isännät iskivät voitto-osuman.

Hirvilauman seuraava kotiottelu pelataan Tarvasjoella lauantaina 31.10. kello 16.

Lue lisää 27.10.2015 lehdestä