Joulupuu-lahjakeräys alkaa tiistaina

0
Auranmaan Nuorkauppakamarin tavoitteena on kerätä tänä vuonna 120 lahjaa.
Auranmaan Nuorkauppakamarin tavoitteena on kerätä tänä vuonna 120 lahjaa.
Auranmaan Nuorkauppakamarin tavoitteena on kerätä tänä vuonna 120 lahjaa.

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää jälleen joulukuun alussa Joulupuu-lahjakeräyksen, jonka ideana on tarjota auranmaalaisille hyvä joulumieli antamalla joululahja kunnan lastensuojelun piirissä olevalle lapselle.

Joulupuu-lahjakeräyksessä lahjoja kerätään yhdessä kuntien sosiaalitoimien kanssa.

–Auranmaan Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja kuntien sosiaalitoimet huolehtivat lahjojen toimittamisesta lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin, projektipäällikkö Hanna Auranen Auranmaan Nuorkauppakamarista kertoo.

Auranmaan Nuorkauppakamarin ylläpitämät lahjojen keräyspisteet tulevat Auran, Kyrön, Riihikosken ja Yläneen Sale-myymälöihin sekä Oripään Siwaan tiistaina 1. joulukuuta. Keräys kestää 15. joulukuuta saakka.

Keräyspisteisiin tulee joulupuu, jonka oksilla on pakettikortteja sekä ohjeet, miten lahjakeräykseen voi osallistua. Joulupuun pakettikorteissa on kerrottu lahjan saajan ikä ja sukupuoli lahjan hankintaa varten. Joulupuusta otetaan pakettikortti mukaan ja se kiinnitetään hankittuun lahjaan, joka jätetään keräyspisteeseen.