Keskiviikkona vastustetaan väkivaltaa kynttilöin

0

VARSINAIS-SUOMI. Varsinais-Suomen Keskustanaiset tempaisevat keskiviikkona osallistumalla YK:n naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustavaan päivään. Keskiviikkona Aurassa, Liedossa ja Turussa järjestetään Valoa, ei väkivaltaa -tapahtumat, joissa tullaan sytyttämään kynttilöitä väkivaltaa kokeneiden ja väkivallan vuoksi menehtyneiden naisten muistolle.

Tänä vuonna kampanja on suunnattu henkistä väkivaltaa vastaan, ja sen teemana on ”Pelko tuhoaa rakkauden”. Kampanjan viesti on yksinkertainen: jos pelkäämme sitä ihmistä, jonka odotamme ja toivomme rakastavan itseämme, on jokin vinossa.

Kampanjaa toteuttavat NYTKIS ry:n alueelliset toimikunnat ja puolueiden naisjärjestöt.
Aurassa keskiviikkona 25.11. klo 17–19.30 K-Market Aurantorin pihassa
Liedossa keskiviikkona 25.11. klo 16–17 K-Supermarket Liedon pihassa
Turussa keskiviikkona 25.11. klo 16–17 pääkirjastolla ja Vähätorilla