Sekahaun tanssikurssille voi tulla kuka tahansa vaikka ilman paria

0
Soile Hakanpään mukaan Sekahaun tanssikursseilla huumori kukkii eikä itseään tarvitse ottaa niin vakavasti.
Soile Hakanpään mukaan Sekahaun tanssikursseilla huumori kukkii eikä itseään tarvitse ottaa niin vakavasti.
Soile Hakanpään mukaan Sekahaun tanssikursseilla huumori kukkii eikä itseään tarvitse ottaa niin vakavasti.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Vastapainoa työlle, hyvää mieltä, ihmissuhteita, liikuntaa, musiikkia. Tätä kaikkea lähdetään hakemaan lavatanssikurssilta. Tanssiseura Sekahaku on järjestänyt tanssikursseja Riihikoskella viitisen vuotta. Kursseilla pääsee kokeilemaan kaikenlaista valssista cha chahan.

Tunneille voi ohjaaja Soile Hakanpään mukaan tulla kuka tahansa vaikka ilman tanssipariakin. Etenemistahti katsotaan aina kunkin ryhmän tason mukaan: jos askeleet vaativat pidempää kertausta, niin sitten kerrataan. Kun tunneille uskaltaa, koukkuun jäämisen vaara on suuri.

–Kynnys tulla on suuri, mutta kun kerran saa jonkun houkuteltua, hän ei yleensä malta olla pois.

Hakanpää arvelee, että vaikeimpia ovat suomalaisille oudommat tanssit kuten west coast swing ja sähäkkärytminen cha cha. Helpoimmiksi hän arvioi tutut valssin ja foksin, mutta niihinkin saa haastetta erilaisilla askelkuvioilla.

Lue lisää 13.11.2015 lehdestä