APU pistää loppiaisena bingon pyörimään

0
Bingolappuja tullaan loppiaisena täyttämään Auran Nuortentalolla.
Bingolappuja tullaan loppiaisena täyttämään Auran Nuortentalolla.
Bingolappuja tullaan loppiaisena täyttämään Auran Nuortentalolla.

AURA. Auran Palokunnan Urheilijat tekee varainhankinnassaan uuden aluevaltauksen loppiaisena. Jalkapalloon ja futsaliin erikoistunut seura alkaa pyörittää bingoa Auran Nuortentalolla säännöllisesti joka keskiviikkoilta.

APU:n puheenjohtajana tämän vuoden alusta asti toiminut Markku Saarinen uskoo, että bingo vetää pelaajia sekä Auran lähiseudulta, että Turusta asti.

–Bingoilloissa pitäisi olla 70–80 kävijää, jotta toiminta olisi kannattavaa. Saatavat varat käytetään seuran junioritoiminnan hyväksi. Halli- ja salimaksut sekä piirin maksut ovat joka vuosi huomattavia menoeriä. Bingon tuotolla näitä koetetaan hoitaa, Saarinen sanoo.

Ajatus bingon pyörittämisestä APU:n siipien suojissa sai alkunsa, kun Pöytyän Kaima taannoin lopetti oman bingonsa Riihikoskella. Kaiman bingoa veti monen vuoden ajan Saarisen sisko Outi Laine. Aurassa bingoa on Saarisen mukaan pelattu viimeksi 1970-luvulla, jolloin Auran Viesti pyöritti peliä Aurantalolla.

Voittoina APU:n bingossa on luvassa ostokortteja sekä kahvipalkintoja.
Bingo alkaa Auran Nuortentalolla keskiviikkona 6.1. kello 18.30.

Lue lisää 29.12.2015 lehdestä