Henkilöauton kuljettaja kuoli risteyskolarissa

0
Iäkäs mieskuljettaja menehtyi henkilöauton ja kuorma-auton yhteentörmäyksessä. Kuva: Simo Päivärinta
Iäkäs mieskuljettaja menehtyi henkilöauton ja kuorma-auton yhteentörmäyksessä. Kuva: Simo Päivärinta
Iäkäs mieskuljettaja menehtyi henkilöauton ja kuorma-auton yhteentörmäyksessä. Kuva: Simo Päivärinta

ORIPÄÄ. Iäkäs mieskuljettaja menehtyi henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa Oripäässä keskiviikkona. Onnettomuus tapahtui Yläneentien ja Kantatien risteyksessä iltapäivällä puoli viiden jälkeen. Kantatie oli onnettomuuden jälkeen useita tunteja suljettuna ja poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta.

Henkilöautoa kuljettanut paikkakuntalainen, vuonna 1936 syntynyt mies tuli Oripään keskustasta ja pysähtyi stop-merkin taakse Kantatien risteyksestä. Ilmeisesti mies ei kuitenkaan havainnut Turun suunnasta Kantatietä pitkin tullutta kuorma-autoa, sillä hän lähti ylittämään Kantatietä.

Kuorma-auto törmäsi henkilöauton kylkeen. Henkilöauto kimposi törmäyksen voimasta yli Kantatien ojaan pyörien kaksi kertaa katon kautta ympäri.

Kuorma-auto vaurioitui keulastaan ja henkilöauto kauttaaltaan. Kuorma-auton kuljettaja puhalsi 0,00 promillea eikä loukannut törmäyksessä. Henkilöauton kuljettaja menehtyi kolarissa saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla.

Sähkettä on täsmennetty 18.12.