Pekka Paju jatkanee vt. kunnanjohtajana

0

ORIPÄÄ. Tekninen johtaja Pekka Paju jatkanee oman toimensa ohella Oripään vt. kunnanjohtajana myös ensi vuonna. Kunnanhallitus käsittelee kunnanjohtajan tehtävien hoitamista koskevaa asiaa maanantaina.
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Mäkinen toteaa esittelytekstissä, että ”kunnanjohtajan tehtävät on saatu hoidettua kunnanhallituksen päättämillä väliaikaisilla järjestelyillä vähintäänkin tyydyttävästi”. Nykyiset järjestelyt voivat kuitenkin olla vain tilapäisiä.
–Erityisesti kunnan markkinoinnin tulee kuulua uuden kunnanjohtajan tärkeimpiin tehtäviin. Kunnanjohtajan valintaa ei myöskään voida lykätä sote-uudistuksen voimaantuloon asti, vaan uuden kunnanjohtajan tulee olla mukana valmistelemassa kunnan tulevia toimintamalleja, Mäkinen linjaa.
Mäkinen esittää, että kunnanhallitus päättää kunnanjohtajan viran haettavaksi julistamisesta uudelleen viimeistään loppuvuonna 2016.