Sunnuntain puhallusratsioissa kärysi kolme humalaista kuljettajaa

0

AURA, LOIMAA/Mellilä. Kolme rattijuoppoa jäi kiinni sunnuntain puhallusratsioissa Aurassa ja Mellilässä. Poliisi piti puhallusratsiaa Aurassa Kantatiellä Tortinmäentien risteyksessä aamupäivällä ja Mellilässä Piimätiellä iltapäivällä.
Aurassa poliisi nappasi kiinni kaksi humalaista kuljettajaa. Henkilöautoa kuljettanut, vuonna 1953 syntynyt turkulaismies puhalsi alkometriin 1,26 promillea. Hänet kuljetettiin Loimaan poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,62 milligrammaa litrassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Henkilöautoa kuljettanutta, vuonna 1993 syntynyttä pöytyäläismiestä epäillään rattijuopumuksesta. Nuori mies puhalsi poliisin alkometriin 0,58 promillea. Loimaalla tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,28 milligrammaa litrassa.
Vuonna 1967 syntynyt turkulaismies ajoi puhallusratsiaan Piimätiellä. Pakettiautoa kuljettanut mies puhalsi 1,42 promillea ja Loimaalla tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,63 milligrammaa litrassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Kaikki kolme kuljettajaa määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.