Ykköspesismiesten valmistautuminen uuteen kauteen hyvässä vauhdissa

0
Ykköspesisjoukkueen sisäharjoitukset ovat alkaneet. Arto Pasuri ja Joona Salmi näpyjä harjoittelemassa.
Ykköspesisjoukkueen sisäharjoitukset ovat alkaneet. Arto Pasuri ja Joona Salmi näpyjä harjoittelemassa.
Ykköspesisjoukkueen sisäharjoitukset ovat alkaneet. Arto Pasuri ja Joona Salmi näpyjä harjoittelemassa.

PÖYTYÄ. Pesäpallokauden alkuun on vielä tovi aikaa, mutta Pöytyän pesäpallomiesten valmistautuminen uuteen kauteen on jo hyvällä mallilla. Toisin kuin monella muulla kilpakumppanilla joukkueen runko on kasassa ja kilpailua pelaavaan kokoonpanoon pääsystäkin on.
Pöytyä jatkaa edelleen yhteistyötä Suomensarjaa pelaavan Loimaan Palloilijoiden kanssa. Myös farmiyhteistyö Hyvinkään Tahkon kanssa jatkuu. Pöytyäläisistä Mikko Pauna ja Roni Wahl ovat mukana Tahkon harjoitusringissä.
Ensi kaudeksi joukkueeseen on liittynyt kolme uutta pelaajia. 178 Superpesisottelua pelannut Aleksi Mäkelä on joukkueelle kovan luokan vahvistus. Hänellä on meriittilistallaan Suomen mestaruus Tahkon riveistä vuodelta 2007.
Erno Painilainen on puolestaan pelannut superia kasvattajaseuransa Kankaanpään Mailan riveissä. Viime kauden hän oli pelikentiltä sivussa loukkaantumisen vuoksi.
Kolmantena uutena pelurina joukkueen riveihin on liittynyt Loimaan Sebastian Jaakkola. Kolmen uuden pelurin lisäksi joukkueella on uusi valmentaja ja pelinjohtaja. Jussi-Pekka Niittymäki tuli mukaan kuvioihin jo loppukaudesta. Pelaavasta kokoonpanosta on lähtenyt vain lukkari Matias Hangasmaa.

Lue lisää 4.12.2015 lehdestä