Ilmianna intohimoinen yritys

0
Ville ja Virve Virtanen (oik.) näyttävät Nuorkauppakamarin viimevuotiselle puheenjohtaja Anna-Mari Alkiolle ja Annukka Tolkille, mistä päin HamppuFarmin hamppupellot kesällä löytyvät.
Ville ja Virve Virtanen (oik.) näyttävät Nuorkauppakamarin viimevuotiselle puheenjohtaja Anna-Mari Alkiolle ja Annukka Tolkille, mistä päin HamppuFarmin hamppupellot kesällä löytyvät.
Ville ja Virve Virtanen (oik.) näyttävät Nuorkauppakamarin viimevuotiselle puheenjohtaja Anna-Mari Alkiolle ja Annukka Tolkille, mistä päin HamppuFarmin hamppupellot kesällä löytyvät.

AURANMAA. Tiedätkö Auranmaalta jonkin yrityksen, jonka toiminnassa näkyy intohimo yrittämisen ja oman toiminnan kehittämiseen? Nyt tämä tieto kannattaa jakaa Auranmaan Nuorkauppakamarin kanssa, sillä se etsii parhaillaan paikallisia yrityksiä mukaan Intohimoinen yritys 2016 -kampanjaan.

Intohimoinen yritys 2016 -kampanja on osa Savonlinnan Oopperajuhlien koordinoimaa kolmivuotista Inspired in Finland -hanketta. Suomen Nuorkauppakamarit  keräävät intohimoisista yrityksistä saadut vihjeet ja tutustuvat yrityksiin.

Ilmiantoaikaa kampanjaan on vielä muutamia viikkoja, sillä siihen mukaan lähtevistä yrityksistä julkaistaan kampanjan nettisivuilla tarinat, joiden pitää olla valmiina helmikuun loppuun mennessä.

Auranmaan Nuorkauppakamarin tiedottaja Annukka Tolkki uskoo, että jo mukanaolo kampanjassa tuo yritykselle mainetta. Lisäksi kampanjan ohjausryhmä valitsee netissä esiteltävistä yrityksistä sata, joille on luvassa sparrausta innovaatiorahoituskeskus Tekesiltä. Kaikkein intohimmoisimmiksi arvioidut kymmenen yritystä saavat lisäksi näkyvyyttä huhtikuun 16. päivä järjestettävässä kampanjakauden päättävässä tapahtumassa.

Auranmaan Nuorkauppakamarin alueelta  kampanjaan on saatu jo nyt mukaan kolme yritystä: Myssyfarmi, Piltin puutarha ja Murtolan HamppuFarmi.  Tavoitteena on saada Auranmaalta mukaan ainakin kymmenen intohimoista yritystä.

Kampanjaan ja yritystarinoihin voi tutustua osoitteessa www.intohimoinenyritys.fi.

Lue lisää 22.01.2016 lehdestä