Putkonen palaa brittikehään

0

KOSKI, SALO. Ammattinyrkkeilijä Jarkko Putkonen, 31, kohtaa Liverpoolissa  5. maaliskuuta tappiottoman brittilupaus Robbie Davies Jr:n, 26. Juhlavan illallisgaalan pääotteluna käytävä kevyen välisarjan kamppailu on suunniteltu kymmenen erän mittaiseksi. Ottelun mahdollinen mestaruusarvo on vielä promoottorin ja maailmanliittojen välisten neuvotteluiden kohteena.
–Innolla lähden Liverpoolin, koska vielä arvokas tittelivyö on panoksena, Putkonen sanoo.
Putkonen antoi kyvyistään saarivaltakunnassa vahvan näytön viime lokakuussa otellessaan WBO-liiton Inter-Continental -mestaruudesta korkealle arvostettua Jack Catterallia vastaan. Catterall säilytti mestaruutensa 10 erän jälkeen pistein, mutta Putkosen täysaikaesitys sai osakseen arvostusta, sillä Catterallin vastustajat ovat viime vuosina pääasiassa uupuneet kesken kamppailun.