Eläinlääkärin vastaanotto muuttaa Marttilaan

0

KOSKI, MARTTILA, LIETO. Marttila on voittanut Kosken eläinlääkärikisassa. Eläinlääkärin vastaanottotilat siirtyvät kevään aikana Koskelta Marttilaan entiseen poliisitaloon, joka sijaitsee osoitteessa Myllypellontie 1. Käynti uusiin tiloihin on talon takaosasta, poliisitalon entisen saunaosaston puolelta. Lieto vuokraa tilat suoraan kiinteistön omistajalta.

Kunnaneläinlääkärin yhteystiedot säilyvät entisellään ja tilakäynnit hoidetaan muuton jälkeenkin nykytapaan, mutta pieneläinvastaanotto on Marttilassa.

Liedon ympäristöpalvelut järjestää asiasta tiedotustilaisuuden ensi torstaina Koskella. Paikalla ovat Marttilan ja Kosken kunnaneläinlääkäri Anne Saarinen, toimialajohtaja Johanna Mäkinen Liedosta ja Kosken kunnanjohtaja Jari Kesäniemi.

Päätöksen eläinlääkärin vastaanotosta teki Liedon kunnanhallitus, joka ympäristöterveyslautakunnan esityksestä päätti vuokrata tilat Marttilalta.

Praktikkoeläinlääkärillä on ollut Koskella vastaanottotila, jota on pidetty epäkäytännöllisenä. Sekä Koskelta että Marttilasta on tarjottu tilalle korvaavia vastaanottotiloja.

 
Ympäristöpalvelut järjestää asiasta tiedotustilaisuuden ensi torstaina, 18.2. kello 17 Kosken kunnantalon valtuustosalissa.