Nuoret toivat ystävänpäiväiloa vanhuksille

0
Kosken palvelukeskuksen asukkaat saivat korttirinkiinsä vieraita Kosken seudun yläasteelta.
Kosken palvelukeskuksen asukkaat saivat korttirinkiinsä vieraita Kosken seudun yläasteelta.
Kosken palvelukeskuksen asukkaat saivat korttirinkiinsä vieraita Kosken seudun yläasteelta.

KOSKI. Kosken seudun yläasteen kahdeksasluokkalaiset tempaisivat ystävänpäivän aatonaattona viihdyttämällä vanhuksia ja leikittämällä lapsia. 8A-luokan oppilaat suuntasivat ystävänpäivän kunniaksi päiväkotiin ja 8D-luokan oppilaat palvelutalolle.
Palvelutalovierailua oppilailleen ehdottaneen rehtori Jouni Karvosen mukaan oppilaita ei tarvinnut houkutella eikä suostutella ystävänpäivätempaukseen. Myös palvelutalolla nuoret otettiin ilolla vastaan.
–Kaikki asukkaille tuleva viihdyke on tervetullutta. Nuorten vierailuista myös tykätään, sillä kaikilla ei ole lapsenlapsia, vastaava sairaanhoitaja Hanna Rauhala sanoi ja kehui nuorten reippautta.
Vierailullaan nuoret pelasivat vanhusten kanssa korttia, fortunaa ja bingoa sekä lukivat lehtiä. Lähihoitaja Pirjo Valkeapää kiitteli vierailun tuoneen vaihtelua vanhusten päivään. Myös nuoret saivat vaihtelua koulunkäyntiin.
–Ihan hauskaa ja erilaista kuin normikoulunkäynti, bingopöytään istahtaneet Mika Silander ja Matias Laakso tuumailivat.

Lue lisää 16.2.2016 lehdestä