Partiolaiset tempaisevat yhteisvastuun hyväksi

0

PÖYTYÄ, LIETO/Tarvasjoki. Kyrön, Pöytyän ja Tarvasjoen partiolaiset järjestävät yhdessä seurakuntien kanssa perhepäiviä Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Tarvasjoella tempaistaan jo ensi sunnuntaina 7.2. kello 10 Tarvasjoen kirkolla, jossa vietetään perinteinen Tammikirkko. Tammikirkossa Tarvan Tapion partiolaiset antavat partiolupauksia. Kirkonmenojen jälkeen seurakuntatalolla myydään kello 11.15 hernekeittoa, muurinpohjalettuja ja laskiaispullia Yhteisvastuun hyväksi.

Kyrön Kiurut ja Kokot järjestää puolestaan sunnuntaina 14.2. Ystävyystuli-tapahtuman Kyrön koululla kello 16–18.30. Ystävyystulilla on niin ulko- kuin sisäohjelmaakin. Myynnissä on herkullisia muurikkalettuja ja nokipannukahvia.

Pöytyän Pöllöt järjestää myös sunnuntaina 14.2. koko perheen maksuttoman Talviriehan kello 11–14 Riihikosken maisemapolun laavulla. Tapahtumasta löytyy muun muassa nuotiopaikka, hernekeittoa, poniratsastusta ja sään salliessa mäenlaskua.

Partiolaisten tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.