Putkonen iskee mestaruusvyöstä

0

KOSKI, SALO
Jo aiemmin tiedotetun ammattinyrkkeilijä Jarkko Putkosen, 31, ja tappiottoman brittilupaus Robbie Davies Jr.in, 26 välinen kamppailu tulee koskemaan maailmanliitto WBAn Continental-mestaruutta. Mestaruusarvon myötä ottelu myös piteni täysmittaiseksi kahdentoista erän kamppailuksi.

–12 erää on toki tuntematon matka molemmille ottelijoille, mutta Jarkko on sentään kamppaillut maailmanluokan miehen kanssa kymmenen erää viime syksynä ja samoin pari 8-eräistä. Daviesilla on takanaan huomattavasti vähemmän eriä, kommentoi ottelun pitenemistä Jarkon valmentaja, itsekin ammattilaisena otellut Petteri Rissanen.

Putkonen on tähän mennessä voittanut 12 ammattilaisottelua ja kärsinyt ainoan tappionsa viime lokakuussa WBO-liiton Inter-Continental –mestaruusottelussa Jack Catterallille pistein.