Tarvasjoen kotiseutujuhlaan etsitään näyttelijöitä

0
Tarvasjoen 700-vuotisjuhlaa suunnitellaan yhdistysten voimin.
Tarvasjoen 700-vuotisjuhlaa suunnitellaan yhdistysten voimin.
Tarvasjoen 700-vuotisjuhlaa suunnitellaan yhdistysten voimin.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoella juhlitaan tänä vuonna asutuksen 700-vuotisjuhlaa. Kotiseutujuhlaa suunnitellaan tarvasjokelaisten yhdistysten yhteisvoimin ja varsinaiseksi 700-vuotisjuhlapäiväksi on päätetty 24. heinäkuuta.

700-vuotisjuhlapäivän kohokohtia tulevat olemaan historiallinen kulkue ja sekä Sakari Kännön kirjoittama Tarvasjoen historiaan pohjautuva näytelmä Härkätietä Eurooppaan. Sekä kulkueeseen että näytelmään etsitään nyt kiireellä esiintyjiä.

Historiallinen kulkue on tarkoitus toteuttaa kuten 50 vuotta sitten Tarvasjoen asutuksen 650-vuotisjuhlassa. Rooleihin on tähän mennessä ilmoittautunut nelisenkymmentä henkilöä mutta saman verran tarvittaisiin vielä lisää.

Härkätietä Eurooppaan -näytelmän ensimmäiset lukuharjoitukset pidettiin maanantaina. Näyttelijäjoukkoon kaivataan edelleen etenkin nuoria näyttelijöitä. Myös avustajakuntaa näytelmään etsitään.

 

Ilmoittautuminen mukaan historialliseen kulkueeseen ja roolijako Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa 6.4. kello 18.

 

Lue lisää 24.03.2016 lehdestä