Auran Valintatalo on myyntilistalla

0
Vielä ei tiedetä, minkä väriset liput liehuvat vuoden, parin päästä nykyisen Valintatalon lipputangoissa.
Vielä ei tiedetä, minkä väriset liput liehuvat vuoden, parin päästä nykyisen Valintatalon lipputangoissa.
Vielä ei tiedetä, minkä väriset liput liehuvat vuoden, parin päästä nykyisen Valintatalon lipputangoissa.

AURA. Kilpailu- ja kuluttajavirasto myönsi alkuviikosta Keskolle luvan ostaa Suomen Lähikaupan kaupat. Päätöksen ehtona on kuitenkin se, että Kesko myy yhteensä 60 Suomen Lähikaupan Siwaa ja Valintataloa. Yksi myytävistä Valintataloista on Aurassa.

Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Olli Setänen uskoo, että halukkaat ostajat antavat jo lähiaikoina vinkkejä ostohalustaan.

Se, että aivan K-market Aurantoria vastapäätä oleva kauppa määrättiin myytäväksi, oli Setäsen mielestä odotettua. Hän toteaa niin myytäväksi määrättyjen kuin muidenkin Valintatalojen ja Siwojen toiminnan jatkuvan toistaiseksi ennallaan. Vähitellen  myymälöihin tulevat K-markettien tunnukset sekä valikoimiin Pirkka-tuotteita.

Auran Valintatalon ostajaksi on ennakoitu lähinnä Turun Osuuskauppaa. Myös Lidliä on toivottu paikkakunnalle, joskin sen tuloa pidetään erittäin epätodennäköisenä. Sen sijaan Turun Osuuskauppaa kiinnostaisivat nykyistä keskeisemmät liiketilat.

 

Lue lisää 15.04.2016 lehdestä