Härkätien Sydänyhdistys tempaisee sydänviikolla

0

HÄRKÄTIE. Suomen Sydänliitto on edistänyt sydänterveyttä jo kuuden vuosikymmenen ajan. Juhlavuoden kunniaksi on valmistunut sydänliiton työtä työtä ja sen tuloksia kuvaavan Sydäntemme tarina -elokuva.  Härkätien sydänyhdistys esittää elokuvaa 17.–24.4. vietettävän sydänviikon merkeissä kolmella paikkakunnalla. Koskella otetaan varaslähtö sydänviikon viettoon, ja elokuva esitetään Koskisalissa jo ensi maanantaina. Marttilassa elokuva nähdään 19.4. ja Liedossa 28.4.

Härkätien Sydänyhdistys haastaa samalla kaikki mukaan ”kolmiotteluun”. Tuomalla viimeisimmän kokonaiskolesteroli- ja verenpainearvon sekä vyötärönympärysmitan Sydäntemme tarina -elokuvan esityksiin saa itselleen kolmiottelun vertailuluvun. Tapahtumissa on jaossa myös sydänterveyden edistämiseen tähtäävää materiaalia.

Sydänyhdistys muistuttaa, että mittanauha on halpa terveysmittari: kun vyötärönympärys ylittää naisilla 90 senttiä ja miehillä 100 senttiä, kannattaa harkita myös verenpaineen ja kokonaiskolesterolin mittaamista.

 
Elokuvan esitys Koskella Koskisalissa (kirjaston yläkerrassa) maanantaina 11.4. klo 15, Marttilassa Kuokantalolla 19.4. klo 14 ja Liedossa Ruskan kahviossa 28.4. klo 14. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja niiden yhteydessä tarjotaan kahvit.