Kosken uuden päiväkodin paikka saa kritiikkiä

0

KOSKI. Pertti Kujala (kok) jätti Kosken kunnanvaltuuston kokouksessa valtuustoryhmänsä julkilausuman, joka koskee kuntaan rakenteilla olevaa uutta päiväkotia.

Kokoomuksen valtuustoryhmän mielestä päiväkoti tulisi rakentaa nykyisen päiväkodin viereen. Ryhmä pitää sitä turvallisuuden kannalta parhaana alueena. Sen vieressä ovat myös leikkialueet ja pysäköintipaikat. Lisäksi Talolan koulu ja kunnan urheilukenttä ovat turvallisen matkan päässä.

Ryhmän mielestä rakentamisasiaa ei tule viedä eteenpäin, ennen kuin asiasta on päätetty. Päätös asiasta syntynee hyvinkin pian, sillä Kosken kunnanhallitus käsittelee asiaa ensi maanantaina. Silloin selviää myös se, säilyykö aiottuna rakennuspaikkana Härkätien eteläpuolella oleva entisen koulun tontti vai muutetaanko sitä. Tähänastisessa valmistelussa julkilausumassa esitettyä paikkaa on pidetty liian ahtaana ja liikenteellisesti hankalana.

Päiväkodin on tarkoitus valmistua syksyyn 2017 mennessä.