Pesäpallokauteen maltillisen optimistisin odotuksin

0
Pöytyän Ykköspesismiehet ovat saaneet valmistautua kauden avausotteluun lämpimissä ja aurinkoisissa olosuhteissa.
Pöytyän Ykköspesismiehet ovat saaneet valmistautua kauden avausotteluun lämpimissä ja aurinkoisissa olosuhteissa.
Pöytyän Ykköspesismiehet ovat saaneet valmistautua kauden avausotteluun lämpimissä ja aurinkoisissa olosuhteissa.

PÖYTYÄ. Pöytyän pesäpalloilijat lähtevät uuteen kauteen maltillisen optimistisin odotuksin. Toista kautta Ykköspesiksessä pelaavien miesten tavoitteena on olla runkosarjan viiden parhaan joukossa. Pelinjohtaja Jussi-Pekka Niittymäen mukaan tavoite on sekä realistinen että vaikea. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää muun muassa, että luottopelaajat pystyvät pelaamaan sekä fyysisesti että tuloksellisesti ehjän kauden.
Suomensarjaa pelaavilla naisilla on koossa pitkälti Superpesistä pelaavista B-tytöistä koostuva joukkue. Nuoreen joukkueeseen mahtuu muutama C-ikäinen tyttökin. Joukkueen tavoitteena on olla joko neljän kärjessä tai heti sen takana. Tähtäin kuitenkin on tulevaisuudessa, jolloin joukkueelta on lupa odottaa sarjanousuakin.
B-tytöt avasivat Superpesiskautensa komeasti voittamalla SM-hallihopeaa voittaneen Hyvinkään Tahkon. Tavoitteena on, että joukkue pääsisi alkusarjan jälkeen ylempään jatkosarjaan.

Miesten Ykköspesisottelu Pöytyä–Lievestuore lauantaina 14.5. kello 16 Kymppi-Katto Areenalla.

Lue lisää 13.5.2016 lehdestä