Ratsioissa narahti kaksi

0

AURA, PÖYTYÄ/Riihikoski. Vappu jäi päälle osalle keskiviikkona liikkeellä olleista kuskeista. Poliisin Riihikoskella keskipäivän tienoilla pitämässä puhallusratsiassa narahti ratista vuonna 1954 syntynyt pöytyäläisnainen. Henkilöautoa kuljettaneen naisen puhalluskokeen tulos oli 0,41 milligrammaa litrassa. Tarkkuusalkometritestissä tulos oli 0,30 milligrammaa litrassa. Nainen määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.
Aurassa poliisi piti puhallusratsiaa iltapäivällä Tarvasjoentiellä. Ratsiaan henkilöautolla ajaneen tarvasjokelaisen vuonna 1983 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Mies puhalsi alkometriin 0,57 milligrammaa litrassa tuloksen. Tarkkuusalkometritestin tulos oli sama. Mies määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.