Rattijuoppo ajoi rattijuopon perään Aurassa

0

AURA. Aurassa sattui maanantai-iltana kello 20.14 kahden henkilöauton välinen peräänajo, jossa molempien autojen kuljettajia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Sekä autoja kuljettaneet miehet että matkustajana ollut mies ja nainen ovat 1990-luvulla syntyneitä.

Autot olivat ajaneet Turuntietä pitkin Auran aseman suunnasta Auran kirkon suuntaan kovalla nopeudella. Ensimmäisenä ajanut henkilöauto aikoi kääntyä vasemmalle Pitkäniityntielle. Takimmaisena tulleen henkilöauton kuljettaja ei ilmeisesti ajoissa havainnut etummaisen kääntymisaikeita vaan törmäsi tähän. Molemmat autot suistuivat tien vasemmalle puolelle ojaan ja vaurioituivat pahoin.

Kummassakin autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Palokunta joutui irrottamaan etummaisen auton apukuljettajan autosta. Kaikki autoissa olleet kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin. Heistä matkustajana ollut mies loukkaantui vakavasti.

Juttua on täydennetty 3.5. kello 14.30.