Kyrön R-kioskin ovet menivät säppiin

0
Kyrön R-kioskin ovet olivat keskiviikkona avoinna viimeistä päivää. Auli ja Tarja Kantola siirtyvät R-kauppiaiksi Auraan.
Kyrön R-kioskin ovet olivat keskiviikkona avoinna viimeistä päivää. Auli ja Tarja Kantola siirtyvät R-kauppiaiksi Auraan.
Kyrön R-kioskin ovet olivat keskiviikkona avoinna viimeistä päivää. Auli ja Tarja Kantola siirtyvät R-kauppiaiksi Auraan.

PÖYTYÄ/Kyrö, AURA. Kyrön R-Kioskissa hyvästeltiin asiakkaita keskiviikkona. Reilu parikymmentä vuotta toimineen ärrän tarina päättyi kauppiaana toimineen Auli Kantolan ja hänen tyttärensä Tarja Kantolan siirtyessä R-kauppiaiksi Auraan. Aurassa he jatkavat eläkkeelle jäävän Anita Jussilaisen työtä.

Auli Kantolan mukaan heitä pyydettiin Auran liiketoiminnan jatkajiksi. Kyrön R-kioskiin ei uutta yrittäjää ole etsitty.

–Nettipelaaminen ja kauppojen aukioloaikojen vapauttaminen on vaikuttanut. Nyt on ihan sama, onko joulu tai juhannus, ne eivät tuo asiakkaita, Auli Kantola toteaa Kyrön R-kioskin kannattavuuden heikentymisestä.

Auran R-kioskiin on hänen mukaansa tulossa liiketoimintaa tukemaan Matkahuolto. Myös Postin kanssa käydään neuvotteluja. Kantolan mukaan R-kioskin myös halutaan säilyvän alueella. Kyrön hän jättää haikein mielin.

 

Lue lisää 01.07.2016 lehdestä