Auranmaan matkailua elävöitetään oppaalla

0
Visit Auranmaa-opas kertoo Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kohteista.
Visit Auranmaa-opas kertoo Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kohteista.
Visit Auranmaa-opas kertoo Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kohteista.

AURANMAA. Auranmaan yrityspalvelut on julkaissut Visit Auranmaa -matkailusivuston ja oppaan. Niiden tarkoituksena on tarjota ihmisille tietoa Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän alueen matkailukohteista ja palveluista.

Visit Auranmaahan on koottuna yhteensä yli 70 yrityksen, kunnan ja yhdistyksen tarjoamia kulttuuri-, luonto- ja ostoskohteita sekä tietoa liikunta-, ruoka- ja majoituspalveluista.

–Opas syntyi vastavetona sille ajatukselle, ettei Auranmaalla ole mitään. Haluamme oppaalla aktivoida paikallismatkailuun. On ihan ok lähteä naapurikuntaan matkalle, Riikka Peippo Auranmaan yrityspalveluista selvittää ja kertoo, että opasta tullaan jakamaan mahdollisimman moneen alueella sijaitsevaan paikkaan.

Tulevaisuudessa Visit Auranmaa -nettisivuja on tarkoitus kehittää edelleen siten, että sivustolla voisi suunnitella reittejä kohteiden välillä. Tällä hetkellä sivulla pääsee tutkailemaan erilaisia kohteita.

 
Matkailusivusto löytyy visitauranmaa.fi -osoitteesta.