Auto rysähti muistomerkin kupeeseen

0
Kuusiaidan läpi menneen henkilöauton matkanteko päättyi muistomerkin viereen. Kuva. Simo Päivärinta.
Kuusiaidan läpi menneen henkilöauton matkanteko päättyi muistomerkin viereen. Kuva. Simo Päivärinta.
Kuusiaidan läpi menneen henkilöauton matkanteko päättyi muistomerkin viereen. Kuva. Simo Päivärinta.

MARTTILA. Humalaisen miehen kuljettama henkilöauto suistui kuusiaidan läpi päin Marttilan taistelun muistomerkkiä Härkätien ja Mäntsäläntien risteyksessä perjantai-iltana klo 21.35. Yksin liikkeellä ollut mies ei loukannut ulosajossa itseään. Marttilalaismies puhalsi alkometriin 2,04 promillen lukeman.

Auto ajautui ensin vastaantulevien kaistalle, ja korjausliikkeen jälkeen kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan. Auto suistui tien oikeasta laidasta nurmikolle ja läpi muistomerkkiä ympäröivän kuusaidan.

Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.