Okrassa vieraili yli 80 000 ihmistä

0
Neljä messujunaa helpottivat väenpaljoudessa kulkemista Okrassa.
Neljä messujunaa helpottivat väenpaljoudessa kulkemista Okrassa.
Neljä messujunaa helpottivat väenpaljoudessa kulkemista Okrassa.

ORIPÄÄ. Maatalousnäyttely Okra oli tänä vuonna menestys. Näyttely keräsi neljänpäivän aikana reippaasti yli 80 000 kävijää. Eniten kävijöitä Okrassa oli lauantaina, jolloin näyttelyalueella liikkui yli 23 000 ihmistä.

–Okran historiassa ei ole ikinä ollut niin paljon ihmisiä kentällä samaan aikaan kuin lauantaina, näyttelypäällikkö Jukka Isotalo kertoo ja huomauttaa, että jo näytteilleasettajia oli tänä vuonna yli 100 enemmän kuin edellisessä näyttelyssä.

Valtakunnan suurin maatalousnäyttely sujui ilman suurempia ongelmia. Seuraavaa Okraa varten erityisesti liikennejärjestelyt kaipaavat kuitenkin hiomista. Liikenteenohjauksen ohella parkkialueita ja teitä pyritään parantamaan.

 

Lue lisää 12.7.2016 lehdestä