Rumputyö katkaisee kantatien Riihikoskella

0

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikoskella kantatie 41:llä joudutaan uusimaan tierumpu kiireellisesti välittömän sortumavaaran takia. Työt käynnistyvät maanantaiaamuna ja niiden arvioidaan valmistuvan keskiviikkoiltaan mennessä. Tie katkaistaan liikenteeltä ja ohjataan töiden ajaksi kiertotielle.

Liikenne ohjataan kulkemaan maantien 2255 (Riihikoski-Karhunoja), mt 12451 (Pöytyä) ja mt 2250 (Tarvasjoki-Pöytyä) kautta. Kiertoreitti on noin kahdeksan kilometrin mittainen.

Työt käynnistyvät maanantaina 4.7. klo 7 ja ne pyritään saamaan valmiiksi 6.7. klo 22 mennessä. Myös linja-autoliikenne ohjataan kiertotielle, minkä vuoksi kantatien 41 Riihikoski th:n pysäkki Huittisten suuntaan on pois käytöstä töiden aikana. Työt hankaloittavat Turun suunnasta OKRA -maatalousnäyttelyyn suuntautuvia matkoja.