Kohausviikko huipentuu lauantaina

0
Kohauksessa nähdään tänäkin vuonna paljon hienoja autoja. Kuva:Kiti Salonen.
Kohauksessa nähdään tänäkin vuonna paljon hienoja autoja. Kuva:Kiti Salonen.
Kohauksessa nähdään tänäkin vuonna paljon hienoja autoja. Kuva:Kiti Salonen.

KOSKI. Reippaassa vauhdissa oleva Kosken Kohausviikko huipentuu ohjelmantäyteiseen viikonloppuun.
Jo tänä iltana diskoillaan Nuortentuvalla ja muutaman tunti myöhemmin nautitaan kesäteatterin yönäytöksestä samassa paikassa.
Tori avautuu lauantaiaamuna. Kosken yrittäjien järjestämän perinteikkään kesätapahtuman avaus järjestetään lauantaiaamuna Nuortentuvan pihalla. Uusi Kosken köntys kastetaan heti avajaisten jälkeen. Meno jatkuu samassa paikassa paneelikeskustelun, teatteri Impron ja senioritanssien merkeissä.
Kohausmessut pidetään Nuortentalon pihalla, Kylä eläväksi -hanketta esitellään Kosken kunnan teltassa, mobiilisaunoja esitellään ja VPK:n mönkijäradalla voi pöristellä.
Runsas kattaus kohausohjelmaa on aamukymmenestä lähtien tarjolla pankin ja rakennusliikkeen pihoilla. Paikalliset tuottajajärjestöt jakavat SPV-kelloja ja järjestävät Pehtoori-kilpailun mukavan yhdessäolon merkeissä teemalla ”Tämmöttöön maaseurul”. Kahviaitassa järjestetään Maaseutunaisten perinteiset mattoarpajaiset.
Ståhlbergin tontilla seisoo Eläkeliiton Kosken yhdistyksen myyntiteltta ja SEO:lla voi kokeilla ilmapistooliammuntaa. Iltapäivällä samassa paikassa jatketaan kisatunnelmaa SEOn ympärihiihdon merkeissä. Yksi päivän kohokohdista on Kosken kartanolle kokoontuvien harrasteajoneuvojen kulkue ja kokoontuminen Nuortentuvan kentälle.
Liipolan museo sekä muut museot ja taidenäyttelyt on myös avoinna Kohaus-viikonloppuna. Seurakuntatalolla myydään lauantaina ja sunnuntaina lohisoppaa ja kahvia lähetystyön hyväksi. Myös lähetyksen kirpputori Jennyn tuvalla on auki lauantaina.

Lisää tietoa Kosken Kohauksen ohjelmasta www.kohaus.fi

Lue lisää 29.7.2016 lehdestä