Myös Auran ABC:llä myytiin jauhelihaa lehtipihveinä

0

AURA. Myös Auran ABC-liikennemyymälässä myytiin jauhelihapihvejä lehtipihveinä. Kotimaisesta revitystä jauhelihasta tehtyä tuotetta myytiin virheellisesti lehtipihvinä 1.5.–1.8. välisenä aikana Raision, Tammisillan, Auranlaakson, Koulukadun sekä Auran ABC-asemilla. Virheen huomasi Raision ABC:llä ruokaillut helsinkiläismies. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.
Kaikissa muissa ABC-myymälöissä on ketjun nettisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan myyty Atrian naudan ulkofileestä tehtyä kotimaista lehtipihviä.
–ABC pyytää anteeksi tapahtunutta virhettä. Kyseinen raaka-aine ei ole ketjutuotteemme ja sen myynti lopetettiin välittömästi asian selvittyä. Syynä on ollut paikallisen osuuskaupan tekemä virhe. Asemien keittiöhenkilökunta ei ole tehnyt päätöstä vaihtaa annoksen raaka-ainetta, ketjun tiedotteessa todetaan.
ABC-ketjun kehitysjohtaja Antti Erikiven mukaan ketju jatkaa sisäisiä selvityksiä, mistä virhe johtui.