Pöytyän pesisnaisten upea kausi päättyi harmin kyyneliin

0
Pöytyän pesisnaisten nousuhaaveet kaatuivat sisäpelin virheisiin.
Pöytyän pesisnaisten nousuhaaveet kaatuivat sisäpelin virheisiin.
Pöytyän pesisnaisten nousuhaaveet kaatuivat sisäpelin virheisiin.

PÖYTYÄ. Upean kauden pelanneet Pöytyän pesäpallonaiset kärsivät kirvelevän tappion ratkaisevassa nousukarsintaottelussa Rauman Feraa vastaan. Kumilassa pelattu ottelu päättyi vieraiden 0–2 voittoon ja nousujuhliin.
Pöytyä oli hyvin mukana pelissä vielä ensimmäisellä jaksolla (4–5), mutta kakkosjaksolla ottelu kääntyi vieraiden juhlaksi. Kauteen ennakkosuosikkina lähtenyt Fera ratkaisi ottelun toisen vuoroparin tasoittavalla raumattarien takoessa neljä juoksua.
Kakkosjakso kaikkinensa osoitti Feran olleen valmiimpi otteluun. Jännitys näkyi Pöytyän pelinjohdonkin otteissa, kun takaa-ajoasemaan joutuneen kotijoukkueen sisävuoro katkesi kolmannessa vuoroparissa pelinjohdon virheeseen. Tuomareilta ja vastustajilta ei jäänyt huomaamatta, että lyöntivuoroon marssitettiin väärä pelaaja lyöjien loputtua.
Kun Pöytyä ei neljännessä vuoroparissa onnistunut nousemaan 1–5-tilanteesta tasoihin, ottelu oli taputeltu eikä Feran tarvinnut käyttää tasoittavaansa. Fera nousee näin olleen ensi kaudeksi ykköspesikseen ja Pöytyän pelit jatkuvat suomensarjassa.
–Huonommillemme emme hävinneet, pelinjohtaja Ville Niemi totesi.
Niemen mukaan pienet asiat ratkaisivat ottelun ja niissä vastustaja oli tällä kertaa parempi.
–Tietenkin nyt harmittaa, mutta eiköhän tämä vielä iloksi käänny. Ei tästä joukkueesta voi olla kuin ylpeä, Nelli Elo kiitteli huippukauden pelannutta joukkuetta ja joukkuekavereitaan.

Lue lisää 26.8.2016 lehdestä