15 entistä nuorta metsänreunassa

0

ennen39muinoinalAnselm Laakson kokoelmasta löytyneessä vanhassa kuvassa poseeraa 1900-luvun alkupuoliskon nuoria: Leo Virtanen, Armas Lempinen, Kalle Suominen, Toivo Raitanen, Ossi Laine, Elvi Nurmi, Leena Laiho, Kerttu Ternjevski, Hilja Aaltonen, Anni Uusitalo, Aune Virta, Hilja Laaksonen, Hulda Eklöf, Impi Lempinen ja Esteri Huovari.
Kuvauspaikka lienee Yläneellä, mutta tarkempaa tietoa ei ole. Tiedossa ei myöskään ole milloin ja miksi kuva on otettu.

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com