Ballerinan suklaiset täytekeksit testissä

0

SmashBallerinaSyksyn tulevia kaamoksia piristämään Smash pisti vertailuun Ballerinan täyteläiset suklaakeksit.

Maitosuklaatäytekeksissä on Ballerinan tapaan kaksi erilaista keksiä, joiden välissä on täyte. Maitosuklaa on tavanomainen, mutta samalla sulan makea, se ei yllätä maistajaa. Kaamoksen lähestyessä makeus ja sulavuus lämmittävät mieltä.  * * *

Nougat-täytekeksit saattavat olla joillekin uusi asia. Mieleen saattaa juolahtaa kysymys, mitä eroa on nougatilla ja maitosuklaalla? Nougat on hieman pähkinäisempää ja pehmeämpää kuin tavallinen maitosuklaa, mutta merkittävää eroa keksien välillä ei ole. Keksien rakenne on pääasiassa sama.  * * 

Mousse-täytteellä varustettu täytekeksi. Kahden samanlaisen keksin välissä houkuttelevan paksu moussetäyte on jo itsessään vaikuttavaa vaihtelua Ballerinan valikoimiin. Kovien keksien sisällä oleva suussa sulava moussetäyte on makea ja pehmeä. Erityistä plussaa keksiin tuo täytteen paljous aiempiin kekseihin verrattuna. Mousse on kuitenkin melko makea ja jättää suuhun pienen rasvaisen olemuksen. Keksi on kuitenkin positiivinen yllätys läheneviin syksyisiin iltoihin.  * * * *
(E.P.)

Arvosteluasteikko
* * * * *  Mahtava
* * * *  Hyvä
* * *  Kannattaa maistaa
* *  Kannattaa maistaa jos on kamala makeannälkä
*  Ei kannata maistaa, vaikka olisi kamala makeannälkä