Kirkonkulman koululla lukuvuosi aloitettiin olympiahengessä – katso video

0
Auran Kirkonkulman koululla lukuvuosi on aloitettu olympiahengessä.
Auran Kirkonkulman koululla lukuvuosi on aloitettu olympiahengessä.
Auran Kirkonkulman koululla lukuvuosi on aloitettu olympiahengessä.

AURA/Kirkonkulma. Auran Kirkonkulmassa koulussa ollaan alkanut syksy eletty olympiahuumassa, joka huipentui koulun omiin leikkimielisiin Olympialaisiin. Olympialaisten valmistelussa oli ohjenuorana uusi opetussuunnitelma, jossa eri oppiaineet nivoutuvat yhteen. Kisoja valmistellessaan oppilaat tutustuivatkin eri maiden maantieteeseen ja historiaan, suunnittelivat ja valmistivat kisamaskotin, rakensivat palkintokorokkeen, tekivät kannustusräpin ja niin edelleen.

Olympialaiset käynnistyivät asianmukaisesti avajaisilla, joihin sisältyi muun muassa eri maiden joukkueiden esittely kansallislaulujen tahtiin ja olympiatulen sytytys. Avajaisten jälkeen oli luonnollisesti kisailujen vuoro. Oppilaat pääsivät kilpailemaan muun muassa purjehduksessa, keihään ja moukarin heitossa sekä sieniviestissä.

–Kaikki lajit ovat sellaisia, ettei tässä ole iällä merkitystä, 3.–4.-luokkalaisten opettaja Anu Manner-Holma totesi.

 

Lue lisää 6.9.2016 lehdestä

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=t6X5v_SYX08″ width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]