Koski aikoo korottaa luottamushenkilöiden palkkioita

0

KOSKI. Kosken kunta aikoo korottaa luottamushenkiöiden palkkioita seuraavan vaalikauden alussa. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että palkkioita korotetaan luottamustoimesta riippuen 10–350 euroa ensi kesäkuusta alkaen.

Kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen jäsenille maksettavia kokouspalkkioita esitetään korotettavaksi 50 eurosta 60 euroon. Lautakuntien, johtokuntien, valiokuntien, toimikuntien ja muiden toimielinten jäsenten kokouspalkkiot halutaan nostaa 43 eurosta 53 euroon.

Isoimmat korotukset on tulossa puheenjohtajille. Määrällisesti eniten aiotaan korottaa kunnanhallituksen puheenjohtajan vuosipalkkiota, jota esitetään korotettavaksi 1250 eurosta 1600 euroon. Kunnanvaltuuston puheenjohtajan vuosipalkkiota esitetään korotettavaksi 1100 eurosta 1400 euroon.