Pakettiautolla vasten rallin ajosuuntaa

0

ORIPÄÄ, PÖYTYÄ. Oripäässä ja Pöytyällä 10. syyskuuta järjestetyn rallin yhdellä erikoiskokeella mies ajoi pakettiautolla vasten rallin ajosuuntaa. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Sivullinen katsoja pysäytti pakettiauton ja sai kuljettajan siirtämään autonsa pois ajoradalta.

Poliisi muistuttaa, ettei ilman rallin järjestämisestä ja turvallisuudesta vastaavan johtokeskuksen lupaa erikoiskokeella saa liikkua yksikään ajoneuvo. Rallin järjestämiseksi kilpailun järjestäjä haki poliisilta poikkeusluvan, jolla erikoiskokeina käytettävät tiet suljettiin yleiseltä liikenteeltä.

Teiden sulkemisesta on lupaehtojen mukaisesti tiedotettu lehti-ilmoituksilla sekä asettamalla teiden sulkemisesta ilmoittavia kylttejä erikoiskokeen reitin varrelle.