Suojateiden turvallisuuteen halutaan Marttilassa parannuksia

0
Etenkin suojatie Härkätien ja Postien risteyksessä, kirjaston kulmassa, koetaan turvattomaksi.
Etenkin suojatie Härkätien ja Postien risteyksessä, kirjaston kulmassa, koetaan turvattomaksi.
Etenkin suojatie Härkätien ja Postitien risteyksessä, kirjaston kulmassa, koetaan turvattomaksi.

MARTTILA. Härkätien ylitys Marttilan kirjaston kohdalla koetaan turvattomaksi. Etenkin koululaisten vanhemmat ovat huolissaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuudesta. Marttilan kunnanhallitus onkin päättänyt vapaa-aikalautakunnan toiveesta esittää Ely-keskukselle liikenneturvallisuutta parantavia toimia Marttilan keskustaajamassa Ely-keskuksen vastuulle kuuluvilla tieosuuksilla.

Kunta esittää Ely-keskukselle parantamistoimia. Erityisesti kunta pyytää kiirehtimään kirjaston tuntumassa olevan Härkätien ja Postitien risteyksen parannuksia, sillä kyseistä suojatietä käyttävät paljon paitsi koululaiset myös viereisen kerrostalon asukkaat, joiden joukossa on useita ikäihmisiä.
Postitien liittymän lisäksi parannuksia toivotaan myös Kirkkotien ja Lammiontien liittymiin Härkätielle.

 

Lue lisää 23.o9.2016 lehdestä