Auran SPR:n paikallisosaston ylläpitämä Kuntoutusasema on lajissaan ainoa

0
Kuntoutusaseman fysioterapeutit Jaana Mäkynen ja Juha Karppanen kehuvat työnantajaansa Auran SPR:n paikallisosastoa hyvistä työtiloista ja työolosuhteista.
Kuntoutusaseman fysioterapeutit Jaana Mäkynen ja Juha Karppanen kehuvat työnantajaansa Auran SPR:n paikallisosastoa hyvistä työtiloista ja työolosuhteista.
Kuntoutusaseman fysioterapeutit Jaana Mäkynen ja Juha Karppanen kehuvat työnantajaansa Auran SPR:n paikallisosastoa hyvistä työtiloista ja työolosuhteista.

AURA. Auralaisia ja lähitienoon asukkaita on jo 35 vuoden ajan palvellut melko harvinaislaatuinen yksityinen kuntoutusasema. Kuntoutusasemasta tekee ainutlaatuisen sen omistaja ja ylläpitäjä, Auran SPR:n paikallisosasto. Millään muulla SPR:n paikallisosastolla ei ole vastaavaa toimintaa.

Kuntoutusasema on toiminut Auran terveysaseman valmistumisesta alkaen omissa tiloissaan terveysaseman rakennuksessa. Fysioterapeutit Juha Karppanen ja Jaana Mäkynen kehuvat SPR:n paikallisosaston luoneen toiminnalle hyvät toimintaedellytykset huolehtimalla myös työvälineistä.

Parhaillaan Auran SPR:n paikallisosasto käy neuvotteluja jalkaterapeutista, joka pystyy hoitamaan diabeetikkoja.

Nykyinen yleinen heikko taloustilanne sekä levällään oleva sote-uudistus ovat heijastuneet myös Auran SPR:n Kuntoutusasemalle. Kuntoutusasemalla toivotaankin, että terveydenhoitojärjestelmän uudistamiseen saataisiin jo jotain tolkkua ja odottavasta tunnelmasta päästäisiin jatkamaan eteenpäin.

 

Lue lisää 7.10.2016 lehdestä