Raju ulosajo Riihikoskella

0
Henkilöauto romuttui Turuntien ulosajossa. Kuva: Simo Päivärinta.
Henkilöauto romuttui Turuntien ulosajossa. Kuva: Simo Päivärinta.
Henkilöauto romuttui Turuntien ulosajossa. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Turuntiellä sattui sunnuntain vastaisena yönä raju ulosajo, jonka poliisi arvioi johtuneen huomattavasta ylinopeudesta. Paikalla on 50 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Riihikosken keskustan suunnasta tullut henkilöauto ajautui loivassa oikealle kaartuvassa mutkassa ojaan. Auto kulki penkassa noin 30 metriä, jonka jälkeen se törmäsi kiveen ja kierähti katon kautta ympäri. Auto jäi pyörilleen kulkusuuntaan nähden poikittain siten, että keula oli osittain ajoradalla.

Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Sekä kuski että matkustaja vietiin TYKSiin mahdollisten vammojen tutkimista ja hoitamista varten. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin lukemia, jotka jäivät kuitenkin alle 0,5 promillen rangaistavuuden rajan, joten häntä ei epäillä rattijuopumuksesta.