Rivitalo paloi Koskella

0
Puolet vesikatosta tuhoutui palossa. Kuva: Simo Päivärinta
Puolet vesikatosta tuhoutui palossa. Kuva: Simo Päivärinta
Puolet vesikatosta tuhoutui palossa. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Neljän asunnon rivitalon ullakko syttyi sunnuntai-iltana ennen kello yhdeksää tuleen Kosken Tuimalantiellä. Rivitalon varastosta alkanut palo tuhosi puolet vesikatosta. Pahimmat vesivahingot ulottuivat sen alla olleisiin kahteen asuntoon. Henkilövahingoilta säästyttiin.

–Suuremmilta vahingoilta vältyttiin paljolti sen ansiosta, että talossa oli asiallinen palokatko. Muussa tapauksessa koko rakennuksen tuhoutuminen olisi ollut hyvinkin mahdollista, kertoo päivystävä  palopäällikkö Mika Viljanen.

Paloa oli sammuttamassa runsaasti yksikköjä myös naapurikunnista. Itse palo saatiin sammumaan vajaassa tunnissa, mutta jälkiraivaus-ja palovartiointi jatkui paikalla maanantaiaamuun saakka. Kaikki talon asukkaat saatiin majoitettua yöksi muualle.

 

Juttua on korjattu kello 12:08. Aiemmassa tekstissä luki, että palo olisi syttynyt kello 21:n jälkeen.

 

Lue lisää 25.10.2016 lehdestä