Tarvashovin vuoroja jakoon vasta loppusyksyllä

0
Tarvashovia odottaa iso remontti. Tällä hetkellä Tarvashovissa toimii uimahalli ja kuntosali normaalisti, liikuntasalista jaetaan vuoroja vasta ympäristöterveydenhuollon selvitysten valmistuttua. Arkistokuva.
Tarvashovia odottaa iso remontti. Tällä hetkellä Tarvashovissa toimii uimahalli ja kuntosali normaalisti, liikuntasalista jaetaan vuoroja vasta ympäristöterveydenhuollon selvitysten valmistuttua. Arkistokuva.
Tarvashovia odottaa iso remontti. Tällä hetkellä Tarvashovissa toimii uimahalli ja kuntosali normaalisti, liikuntasalista jaetaan vuoroja vasta ympäristöterveydenhuollon selvitysten valmistuttua. Arkistokuva.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvashovin liikuntasalista ei jaeta vuoroja ennen kuin ympäristöterveydenhuolto on teettänyt talossa lisätutkimuksia muun muassa ilmanvaihdosta. Liedon toimitilapäällikkö Tapani Lehto arvioi tutkimuksiin menevän vielä 2–3 viikkoa.

Lehto ei usko tutkimuksissa löytyvän mitään järisyttävää. Liedon kunta kuitenkin pelaa Lehdon mukaan varman päälle ja esimerkiksi koululaisille on varmuuden vuoksi suositeltu ulkoliikuntaa tutkimusten valmistumiseen asti.

Liikuntasalin tavoin myöskin peilisali on pidetty pois käytöstä siitä asti, kun kiinteistö siirtyi syyskuussa Liedon kunnan omistukseen.

–Peilisalissa on liian vaatimaton ilmanvaihto. Sinne laitetaan oma ilmanvaihtokone, Lehto kertoo.

Laitteiston asennus aloitetaan Lehdon mukaan ensi viikolla eikä siinä pitäisi kestää kauaa.
Uimahallin ja kuntosalin puolella toiminnot käynnistyivät normaalisti heti syyskuussa. Vesijumpparyhmiä pyöritetään neljänä ja yleisöuinteja kahtena päivänä viikossa.

 

Lue lisää 7.10.2016 lehdestä