Vuorilinnan remontti etenemässä sisätiloihin

0
Tarvasjoen Nuorisoseura remontoi työväenyhditykseltä ostamaansa Vuorilinnaa. Veijo Tapanainen (vas.) on ahkeroinut talkoissa. Sanna Järvinen, Marika Tapanainen ja Lasse Litjo odottavat innolla talon valmistumista.
Tarvasjoen Nuorisoseura remontoi työväenyhditykseltä ostamaansa Vuorilinnaa. Veijo Tapanainen (vas.) on ahkeroinut talkoissa. Sanna Järvinen, Marika Tapanainen ja Lasse Litjo odottavat innolla talon valmistumista.
Tarvasjoen Nuorisoseura remontoi työväenyhdistykseltä ostamaansa Vuorilinnaa. Talkoissa ahkeroineella Veijo Tapanaisella (vas.) sekä Sanna Järvisellä, Marika Tapanaisella ja Lasse Litjolla on monia suunnitelmia talon varalle.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen kesäteatterin kotipaikkana viime vuodet toimineen Vuorilinnan remontti on etenemässä seuraavaksi sisätilojen kunnostukseen. Kuluneen kesän aikana Tarvasjoen Nuorisoseura sai talon ulkovaipan remontin pääosin kuntoon. Talosta on muun muassa korjattu lahovikoja ja uusittu laudoituksia sekä ovia ja ikkunoiden vuorilautoja. Talo myös maalattiin punamullalla viime kesänä ja jo aiemmin katto sai uutta väriä. Nyt nuorisoseura hakee Kotiseutuliitolta avustusta, jotta sisätilojakin saataisiin remontoitua.

Vuorilinnan sisätilat ovat kehnossa kunnossa, eikä tiloille ole nykyisellään ollut muuta käyttöä kuin toimia kesäteatterin kahviona. Kesäteatteria ylläpitävä nuorisoseura haaveilee tilan kunnostamisesta ympärivuotiseen käyttöön. Suunnitelmissa on muun muassa talviteatteriprojekteja. Nuorisoseura aikoo myös vuokrata tiloja.

 

Lue lisää 11.10.2016 lehdestä