Esittele luomuksesi: Ota kuva itse tehdystä joulukalenteristasi

0

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan reilun viikon kuluttua, 1. joulukuuta. Oletko tehnyt joulukalenterin itse tai onko sinulla tapana ilahduttaa ystäviäsi omalla taidonnäytteellä?

Lähetä meille kuva ja lyhyt tarina tekemästäsi joulukalenterista. Mistä aineksista joulukalenterisi on tehty? Kuinka pitkään sen tekeminen kesti? Mitä paljastuu kalenterin luukuista?

Onko sinulla sama kalenteri käytössä vuodesta toiseen? Entä kiertääkö kalenteri peräti suvussa? Mitä muistoja joulukalenteriin liittyy?

Luomme joulutunnelmaa ja julkaisemme kuvia joulukalentereista lähipäivinä. Lähetä kuva ja tarina osoitteeseen lukijalta@avl.fi tai merkitse se esimerkiksi Instagramissa #joulukalenteri2016 ja osoita se meille #avl.

Liitä mukaan nimesi ja paikkakuntasi.

Kuvahaasteessa ovat mukana seuraavat lehdet: Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Loimaan Lehti, Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Paikallislehti Somero, Uudenkaupungin Sanomat, Laitilan Sanomat, Kunnallislehti. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat ja tarinat.

Lähettämiäsi kuvia käytetään ensisijaisesti tämän jutun yhteydessä. Kuvat tallentuvat myös arkistoomme ja niitä saatetaan käyttää joskus uudelleen. Kuvista ei makseta palkkiota.